fbpx Vrijzon | Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen in grondopstelling Oldebroek

Haal het maximale uit jouw dak met zonnepanelen!

Met zonnepanelen van Vrijzon haal je het maximale uit jouw dak. Met het leveren van een complete installatie en maximale ontzorging gedurende het gehele traject geniet jij optimaal van de zonnepanelen. Een adviseur komt langs voor een persoonlijk advies op maat en helpt de plek en het aantal zonnepanelen bepalen op basis van jouw (toekomstig) verbruik. Sinds 2023 geldt er een 0% btw-tarief op zonnepanelen wat het nog interessanter maakt.

Zonnepanelen zijn juist nú zeer rendabel. Bekijk de pagina of zonnepanelen rendabel zijn en ontdek waarom je nu moet kiezen om zonnepanelen aan te schaffen!

Doe de gratis dakcheck

Nieuwsgierig wat er mogelijk is op jouw dak? Vul de dakcheck in en we kijken samen wat er mogelijk is. Onze adviseurs streven naar het beste plan en advies voor jouw situatie en dak!

Doordat je zelf stroom gaat opwekken met zonnepanelen, bespaar je direct op je energierekening en helpt het de waarde van je woning te verhogen. Naast besparen help je de wereld verder te verduurzamen!

Vrijzon werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en heeft service hoog in het vaandel staan. Dit blijkt ook uit onze klantbeoordeling. Onze klanten beoordelen ons met een 4.9!

Doe de dakcheck

Goed voor elkaar met onze PV-systemen

Om het maximale uit jouw dak te halen is kwaliteit van producten van belang. Vrijzon werkt uitsluitend met een systeem van SolarEdge. SolarEdge is van oorsprong een Israëlisch bedrijf en staat voor kwaliteit. Omvormers in combinatie met één optimizer per paneel zorgen voor een hoog rendement PV-systeem. Vrijzon kiest voor de zonnepanelen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Jinko Solar is een gerenommeerd bedrijf in zonnepanelenland en valt onder de Tier-1 categorie. Tier-1 kenmerkt zich onder andere door een hoog rendement, goede productgarantie- en opbrengstgarantie.

Vrijzon: Veilig werken, certificeringen en service staan hoog in het vaandel!

Veilig werken, certificeringen (erkenningen) en service staan bij Vrijzon hoog in het vaandel. Wij werken met professionele veiligheidsmiddelen, en de installateurs volgen regelmatig trainingen omtrent veilig werken. Ook zijn certificeringen en erkenningen onderdeel van kwaliteit. Vrijzon is een erkend InstallQ installateur, een gecertificeerd SolarEdge Installer Plus partner en is lid van Techniek Nederland. Een goede service is bij ons vanzelfsprekend!

Onze projecten

Al onze projecten

Voordelen van Zonnepanelen

Wil jij duurzaam bezig zijn en tegelijkertijd besparen? Dan is de keuze voor zonnepanelen snel gemaakt. Enkele voordelen op een rijtje.

Bekijk alle voordelen
Verberg alle voordelen

Eigen elektriciteit opwekken

Zonnepanelen wekken haar eigen energie op en dragen bij aan een duurzamer gebruik van onze aarde. Met de aanschaf van zonnepanelen zijn we minder afhankelijk van een energieleverancier en de steeds wisselende energieprijzen. Het opwekken en direct verbruiken van eigen energie wordt steeds belangrijker (slimme energie). Verdelen van de opbrengst over verschillende dakvlakken is dan vaak aan te raden (indien mogelijk). Op deze manier ga je minder terugleveren op piekmomenten.

Financieel voordeel

Zonnepanelen hebben een zeer goed financieel rendement. Een installatie is gemiddeld tussen de 6 en 8 jaar terugverdiend. De terugverdientijd is onder andere afhankelijk van de steeds fluctuerende elektriciteitsprijzen, de afbouw van de salderingsregeling en het vermogen van de PV-installatie. Je bespaart minimaal honderden tot duizenden euro’s op jaarbasis. Het financieel rendement ligt nog altijd op ca. 15%.

Waardevermeerdering van je woning

Zonnepanelen zorgen naast het verlagen van de energierekening ook voor een waardevermeerdering van je eigen woning. De WOZ-waarde van je woning neemt toe. Daarbij kan de woning ook een gunstiger energielabel krijgen. Onder duurzame maatregelen vallen ook zonnepanelen. Bij je eigen gemeente is het vaak mogelijk om tegen gunstige voorwaarden een financiering af te sluiten. Informeer hiernaar bij je eigen gemeente.

Hoe werken zonnepanelen?

  • Zonnepanelen produceren stroom
  • Omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom
  • Zonnestroom wordt gebruikt
  • Elektriciteitsmeter
  • Zonnestroom die over is gaat het elektriciteitsnet in

Laat je gegevens achter
voor een gratis zonnepanelen adviesgesprek