De zon is een enorme bron van energie. De zon geeft licht, de zon geeft warmte en de zon geeft mensen een energiek gevoel. Zelfs op een bewolkte dag levert de zon nog volop energie. Het blijft een uitdaging om de zon op een nuttige en efficiënte manier te benutten. Daarom is het opvangen van zonlicht en het vervolgens omzetten in elektriciteit of warmte een geweldige uitkomst. Onze slogan is niet voor niets ”Zonne-energie voor iedereen”. Bij veel nieuwbouw woningen is al rekening gehouden met de dak oriëntatie ten opzichte van de zon. De nieuwste woningen zijn tegenwoordig allemaal voorzien van zonnepanelen. Wat is er mooier dan het zelf opwekken van energie en het omzetten in elektriciteit? De wereld verbeteren te verduurzamen om tegelijkertijd zelf flink te besparen.

Zonnepanelen van Vrijzon

Vrijzon werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en heeft service hoog in het vaandel staan. Een duurzaam energienet begint bij het installeren van zonnepanelen. Zonnepanelen wekken energie op. Deze energie wordt in de omvormer omgezet in elektriciteit. De omvormer speelt een belangrijke rol, aangezien dit apparaat gelijkstroom om zet in bruikbare wisselstroom voor in de woning. Tussen de verschillende omvormers zit veel verschil in kwaliteit en levensduur, maar ook in de garanties die de leverancier biedt. Vrijzon kiest er daarom voor om uitsluitend met het A-merk SolarEdge te werken. SolarEdge werkt altijd met één omvormer in combinatie met optimizers. Ook de zonnepanelen die wij installeren zijn van goede kwaliteit (Tier 1 categorie).

Meer weten over de producten uit onze PV-systemen? Of alvast informatie aanvragen?
Klik op één van onderstaande buttons

 

PV-SYSTEMEN INFORMATIE AANVRAGEN

Met Vrijzon kiest u voor:

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID
  • SERVICE

Voordelen van Zonnepanelen

Wil jij duurzaam bezig zijn en tegelijkertijd besparen? Dan is de keuze voor zonnepanelen snel gemaakt. Zonnepanelen hebben een duurzaam aspect, aangezien je hiermee eigen energie opwekt om deze energie vervolgens in huis te laten omzetten. Ook het financieel voordeel is behoorlijk op zonnepanelen. Het rendement ligt gemiddeld op 15% van de investering.

Energie opwekken met zonnepanelen

Zonnepanelen wekken haar eigen energie op en dragen bij aan een duurzamer gebruik van onze aarde. Met de aanschaf van zonnepanelen zijn we minder afhankelijk van een energieleverancier en zijn prijzen. Het opwekken en direct verbruiken van eigen energie wordt steeds belangrijker (slimme energie). Duurzame (zonne-)energie heeft de toekomst!

INFORMATIE AANVRAGEN

Financieel voordeel

Zonnepanelen hebben een zeer goed financieel rendement. Een installatie is gemiddeld tussen de 6 en 8 jaar terugverdiend. Afhankelijk van het vermogen van de installatie, bespaart een PV-systeem minimaal honderden tot duizenden euro’s op jaarbasis.

INFORMATIE AANVRAGEN

Gebruik van duurzame energie

Zonne-energie is een hele schone bron van energie, aangezien deze bron circulair is en nooit opraakt. Ook is er geen C02 uitstoot bij het omzetten van zonne-energie in elektriciteit. Zonnepanelen dragen bij aan een duurzaam gebruik van onze aarde.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bekijk de voordelen Verberg de voordelen

Hoe werken zonnepanelen?

  • Zonnepanelen produceren stroom
  • Omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom
  • Zonnestroom wordt gebruikt
  • Elektriciteitsmeter
  • Zonnestroom die over is gaat het elektriciteitsnet in