Over ons

Vrijzon B.V. is een specialist op het gebied van duurzame-energiesystemen voor particulieren en mkb-bedrijven. Met ons team van adviseurs en monteurs zijn wij dagelijks in de weer om onze klanten van dienst te zijn. Onze nieuwe klanten komen veelal bij ons terecht door mond-tot-mondreclame, dus onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs!

Ons werkgebied bestrijkt een gebied van ca. 40 km. rondom ’t Loo – Oldebroek. Hieronder onze producten:

PV-systemen: Particulier & MKB

Voor PV-systemen in de particuliere sector houden wij ons bezig met advies, levering en installatie van zonne-energiesystemen. Aan de hand van een schouwgesprek bepalen wij samen met de opdrachtgever wat de beste oplossing is in een specifieke situatie.

Voor het MKB doen wij zowel trajecten waarbij wij het volledige traject van advies tot en met levering van een compleet zonne-energiesysteem voor onze rekening nemen, als ook trajecten waarbij wij als adviseur en begeleider van de klant optreden.
In het laatste geval kunnen wij ook subsidie-aanvraag, aanbesteding en projectbegeleiding voor onze rekening nemen. Voor meer informatie bezoek je onze product pagina over zonnepanelen.

Airco’s

Sinds begin 2021 zijn wij actief in de markt van duurzame energie met airco’s. Met een airco van Vrijzon ben je verzekerd van een gezond en optimaal binnenklimaat. Wij installeren voornamelijk airco’s in de particulier sector. Voor meer informatie bezoek je onze product pagina over airco’s.

Laadpalen

Vanaf begin 2021 zijn wij actief in de markt van duurzame energie met laadpalen. Met een slimme laadpaal laad je de auto in een handomdraai. Wij installeren voornamelijk airco’s voor thuis, de particuliere sector. Voor meer informatie bezoek je onze product pagina over laadpalen.

Energie-opslag

Met energie-opslag bedoelen we het opslaan van elektriciteit middels een thuislader of accu. Op dit moment zijn deze thuisladers of accu’s nog in ontwikkeling en nog niet rendabel op een PV-systeem (afbouw salderingsregeling). Zodra wij ons meer gaan bezig houden met het opslaan van energie voorzien wij jullie van meer informatie op onze pagina energie-opslag!