Laadpalen

Zaptec Pro laden auto met laadpas

Laad je auto in een handomdraai!

Een laadpaal is hot! Een laadpaal is er in vele verschillende soorten en maten. Kies een laadpaal die geschikt is voor in jouw situatie, en welke past bij de gekozen elektrische auto. Wij helpen graag advies geven. Vrijzon levert voornamelijk laadpalen aan particulieren, voor zowel een 1 als een 3-fase aansluiting. Ook slim laden is een steeds belangrijker aspect bij een laadpaal. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van een Loadbalancing module. Met deze module ontstaat er zelden tot nooit overbelasting wanneer de auto aan het opladen is. De module communiceert op een slimme manier met de slimme meter, waardoor de auto optimaal laadvermogen krijgt, terwijl er geen overbelasting ontstaat bij de overige elektronische apparaten in de woning.

Welke laadpaal moet je kiezen?

Welke laadpaal is de beste keuze voor jou? Voor het maken van een goede keuze, is onder andere het type auto en merk van belang. Ook de snelheid van laden, de plek van de laadpaal en de montage manier zijn van belang (aan de muur of op een paal). Vraag jezelf ook af of een vaste kabel of een socket variant de juiste keuze is. Vrijzon werkt uitsluitend met laadpalen van Alfen en Zaptec.

Zijn er nog andere specifieke kwesties die spelen in jouw situatie? Neem gerust contact op. Eén van onze adviseurs helpt je graag.

Vraag advies

Onze projecten

Al onze projecten

Slimme laadoplossingen voor thuis

Vrijzon heeft twee slimme laadoplossingen voor thuis: een laadpaal van Alfen en van Zaptec. Alfen staat bekend om de robuustheid, geavanceerde slimme mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Zaptec is een slimme laadoplossing aan de binnenkant en verbluffend mooi maar toch simpel aan de buitenkant. Beide laders zijn veilig en betrouwbaar, twee van de kernwaarden waar Vrijzon onder andere voor staat.

Vrijzon geeft betrouwbaar advies, levert een zeer gedegen installatie af en niet geheel onbelangrijk; draagt de verantwoordelijkheid voor een snel en altijd betrokken nazorgtraject indien nodig.

 

Installatie en montage van laadpalen

Voordat wij een laadpaal installeren, komt een adviseur langs om de situatie te beoordelen en advies te geven. Elke situatie is anders en er zijn nogal wat aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden bij de installatie van een laadpaal. Nadat je hebt besloten om een laadpaal bij ons af te nemen komt onze eigen gecertificeerde installateur langs voor de montage.

Het is tijd om de laadpaal in bedrijf te stellen. De installateur hangt de laadpaal op aan de muur of bevestigd deze op een paal, sluit de laadpaal aan en zorgt ervoor dat er een stroomkabel incl. internetkabels direct naar de meterkast van jouw woning gaan. Als laatst test en activeert de installateur de laadpaal. Geniet van goedkoop en razendsnel laden met onze Zaptec of Alfen laadpaal!

Informatie aanvragen

Laat je gegevens achter
voor een gratis laadpaal adviesgesprek