fbpx Vrijzon | Airco’s

Airco’s

Slider airco haier woning

Geniet van verkoeling en verwarming met een airco!

Een airco is cool, maar een airco is ook hot! Niet voor niets is onze slogan: “Duurzaam koelen en verwarmen”. Waar vroeger een airco (of airconditioning) alleen kon koelen, kan een airco hedendaags ook verwarmen. Een behoorlijke plus! Met een airco ben je verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat.

Om tot een goed advies te komen, is een bezoek op locatie aan te raden. Iedere situatie is verschillend. Onze adviseur luistert naar jouw wensen en kijkt naar de haalbaarheid. De adviseur helpt jouw te bepalen hoeveel koelvermogen, en wat voor type en model airco, benodigd is. Vul het airco aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bereken jouw koelvermogen

Wil je weten hoeveel (koel)capaciteit je nodig hebt voor een bepaalde ruimte? Met onze handige koelcalculator weet jij precies waar je aan toe bent. Twijfel je over de capaciteit of heb jij een ruimte waar veel koele of warme lucht kan ontsnappen? Dan is het raadzaam om een wat grotere capaciteit airco te laten installeren, bijvoorbeeld als je een airco plaatst op de overloop. Tegenwoordig zijn alle airco’s geschikt om naast te koelen, ook te verwarmen. Hierdoor heb je het hele jaar door plezier van de airco en bij slim gebruik van de airco kan bovendien bespaard worden op de maandelijkse kosten bij de energiemaatschappij.

Bereken hoeveel capaciteit jij nodig hebt

Onze projecten

Al onze projecten

Airco’s van Haier

Vrijzon werkt uitsluitend met airco’s van Haier, welke kwalitatief goed zijn. Een Haier airco geeft een aangenaam gezond binnenklimaat op elk moment van de dag, heeft een mooi design, is fluisterstil en biedt veel gebruiksgemak. Ook verwarmen met een airco van Haier is vanzelfsprekend. Bovendien heeft een airco van Haier een
garantie van maar liefst 6 jaar!

De airco’s van Haier bieden een oplossing voor iedere woonruimte en zijn energiezuinig. Van een Single-split airco oplossing voor je slaapkamer of woonkamer tot een uitgebreid Multi-split oplossing voor meerdere kamers of de hele woning. Met een Multi-split airco binnenunit is iedere afzonderlijke unit af te stellen om een zo ultiem mogelijk klimaatcomfort te creëren.

Voor een goed advies voor in jouw situatie, komt één van onze airco adviseurs graag langs op locatie.

Vraag informatie aan voor een Haier airco

Installatie en montage van airco’s

Wist je dat alleen gecertificeerde F-gassen installateurs airco’s en warmtepompen in gebruik mogen nemen? Een airconditioningsysteem bevat koelgassen die alleen door wettelijk gecertificeerde personen of bedrijven in bedrijf gesteld mogen worden. Zodra de airco Wanneer de buiten- en binnenunit(s) zijn geplaatst en de leiding van de binnenunit op de buitenunit correct is aangesloten dient het systeem te worden gevuld met koudemiddel en wordt de airco gevacumeerd. Zodra dit geklaard is, zit de klus er op. Het is nu tijd om te genieten van een optimaal gezond leefklimaat in jouw woning! Na die tijd kan je bij Vrijzon terecht voor informatie over de installatie, service en garantie.
Wij ontlasten onze klanten van A-Z.

Laat je gegevens achter
voor een gratis airco adviesgesprek