Neem contact
met mij op
Klik hier

Steeds meer inwoners uit Nunspeet kiezen voor zonnepanelen. Onder andere door de besparing op de energierekening, het maatschappelijk belang en doordat er tot in 2023 gebruik gemaakt kan worden van de huidige salderingsregeling. Sinds de oprichting van Vrijzon hebben wij al vele inwoners van Nunspeet blij gemaakt met onze zonnepanelen. Ook benutten steeds meer MKB-bedrijven en gemeentelijke instanties de zon door het aanleggen van grote hoeveelheden zonnepanelen of zonnepanelenparken op bedrijfsgebouwen.

Voor grotere hoeveelheden zonnepanelen kan Vrijzon u vrijblijvend advies geven en begeleidt u gedurende het hele proces van subsidieaanvraag tot aan de realisatie en oplevering van uw duurzame systeem.

Meer projecten bekijken Informatie aanvragen

Met Vrijzon kiest u voor:

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID
  • SERVICE

Voordelen van Zonnepanelen

De zon is een gratis bron van schone energie en schijnt iedere dag voldoende om je eigen energie mee op te wekken. Waarom zouden we deze belangrijke energiebron niet effectief benutten? Naast dat de overheid de aanschaf van zonnepanelen stimuleert door de 21% btw retour, hebben zonnepanelen nog meer voordelen.

Wek uw eigen energie op

Zonnepanelen wekken energie op en dragen gelijktijdig bij aan een duurzamere wereld. Wat is er nou leuker dan je eigen energie op te wekken? Daarbij is de afhankelijkheid van een energieleverancier en zijn prijzen zeer beperkt.

Foto: Zonnepanelen op de woning bij familie H. in Nunspeet!

INFORMATIE AANVRAGEN

Financieel voordeel

Zonnepanelen hebben een zeer goed financieel rendement. Gemiddeld genomen is een installatie tussen de 6,5 en 7,5 jaar terugverdiend. Een betere investering in je spaargeld is er niet!

Foto: Zonnepanelen op de schuur bij familie M. in Nunspeet!

INFORMATIE AANVRAGEN

Gebruik van duurzame energie

Zonne-energie is een hele schone bron van energie. Door het gebruik van zonnepanelen draagt u bij aan een duurzaam gebruik van onze aarde.

Foto: Zonnepanelen voor familie G. op stal in Nunspeet!

INFORMATIE AANVRAGEN

Bekijk de voordelen Verberg de voordelen

Hoe werken zonnepanelen?

  • Zonnepanelen produceren stroom
  • Omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom
  • Zonnestroom wordt gebruikt
  • Elektriciteitsmeter
  • Zonnestroom die over is gaat het elektriciteitsnet in