Steeds meer inwoners uit Kamperveen kiezen voor zonnepanelen. Onder andere door de besparing op de energierekening, het maatschappelijk belang en doordat er tot in 2023 gebruik gemaakt kan worden van de huidige salderingsregeling. Sinds de oprichting van Vrijzon hebben wij al vele inwoners van Kamperveen blij gemaakt met onze zonnepanelen. Ook benutten steeds meer MKB-bedrijven en gemeentelijke instanties de zon door het aanleggen van grote hoeveelheden zonnepanelen of zonnepanelenparken op bedrijfsgebouwen.

Voor grotere hoeveelheden zonnepanelen kan Vrijzon u vrijblijvend advies geven en begeleidt u gedurende het hele proces van subsidieaanvraag tot aan de realisatie en oplevering van uw duurzame systeem.

Meer projecten bekijken Meer projecten bekijken

Waarom Vrijzon?

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID
  • SERVICE

Wek uw eigen energie op

Zonnepanelen wekken energie op en dragen gelijktijdig bij aan een duurzamere wereld. Wat is er nou leuker dan je eigen energie op te wekken? Daarbij is de afhankelijkheid van een energieleverancier en zijn prijzen zeer beperkt.

Foto: Zonnepanelen op het dak van de overkapping bij de familie V. in Kamperveen!

Financieel voordeel

Zonnepanelen hebben een zeer goed financieel rendement. Gemiddeld genomen is een installatie tussen de 6,5 en 7,5 jaar terugverdiend. Een betere investering in je spaargeld is er niet!

Foto: Zonnepanelen op het platte dak dak van de woning bij familie van D. in Kamperveen!

Gebruik van duurzame energie

Zonne-energie is een hele schone bron van energie. Door het gebruik van zonnepanelen draagt u bij aan een duurzaam gebruik van onze aarde.

Foto: Zonnepanelen op schuur in Kamperveen bij familie B.!