fbpx Vrijzon | Installer Plus

Installer Plus

SolarEdge Installer Plus

SolarEdge Installer Plus

SolarEdge heeft ons geselecteerd als een SolarEdge Installer Plus expert. Wij zijn met 41 andere Installer Plus experts erkend en lid gemaakt van het SolarEdge Installer Plus-programma. En dat van maar liefst 3000 bedrijven!
SolarEdge omschrijft het zelf als volgt:

”Alleen installatiebedrijven met het hoogste niveau van expertise in onze SolarEdge PV-systemen kunnen lid worden van dit programma. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.”

Vrijzon is er trots op dat wij onderdeel mogen zijn van dit programma! Ook voor klanten brengt een Installer Plus installateur voordelen met zich mee, zoals voordelen op het gebied van professioneel advies, kwaliteit, service & garantie. Lees de voordelen op onze eigen pagina op de website van SolarEdge.

Bekijk de klantvoordelen

Certificering

Begin november 2023 zijn wij gecertificeerd door SolarEdge. Uit handen van de SolarEdge CEO Svi Lando, ontvingen wij het Installer Plus certificaat (zie foto). Vrijzon is trots dat wij als één van de weinige installateurs in Nederland aangewezen zijn als een officieel SolarEdge Installer Plus partner. Door de jaren heen hebben wij meer dan duizend PV-systemen met SolarEdge gerealiseerd waardoor wij ons ontwikkeld hebben tot een expert op het gebied van SolarEdge-producten.

Je kunt ons vinden op de website van SolarEdge als
officieel erkend installateur.

Vraag je SolarEdge systeem aan

Onze projecten

Al onze projecten

Voordelen van een SolarEdge systeem

Zonnepanelen in combinatie met een omvormer incl. een optimizer per paneel van SolarEdge biedt voordelen in elke situatie. Enkele voordelen op een rijtje.

Bekijk alle voordelen
Verberg alle voordelen

A-merk systeem met hoog rendement

SolarEdge is een A-merk in de markt. SolarEdge heeft een systeem ontwikkeld met een omvormer incl. een optimizer per paneel. Doordat de zonnepanelen per paneel geschakeld zijn heeft het systeem een zeer hoog rendement. Niet elk paneel presteert hetzelfde en dus zijn de vermogens  afwijkend van elkaar, helemaal als er verschillende hellingshoeken/oriëntaties worden toegepast. Hierdoor is het systeem ook zeer flexibel in toepassing te noemen.

 

Lange garanties & goede service

SolarEdge biedt uitstekende garanties op de omvormers en optimizers. Een omvormer heeft een garantie van 12 jaar en een optimizer zelfs 25 jaar. Daarbij staat SolarEdge bekend om haar goede service. Op het gebied van service kan SolarEdge makkelijk en relatief snel schakelen, waardoor Vrijzon haar klanten ook weer snel kan bedienen mocht er iets aan de hand zijn op het gebied van service. Natuurlijk hopen wij dat dit zo min mogelijk van toepassing zal zijn.

Veiligheid & monitoring

Veiligheid staat bij Vrijzon hoog in het vaandel. Dit is onder andere een reden waarom wij uitsluitend voor systemen van SolarEdge gekozen hebben. Een SolarEdge systeem is uitstekend beveiligd. Mocht er bijvoorbeeld onveilige spanning gedetecteerd worden, schakelt de omvormer af. Optimizers hebben nog een aanvullende veiligheidsdetectie ingebouwd, en zullen terugschakelen naar een veilige spanning van maximaal 1 volt.

Via het SolarEdge portaal worden alle gerealiseerde systemen gemonitord. De klant, maar ook Vrijzon, krijgt toegang tot dit portaal zodat alles goed in de gaten gehouden kan worden. Grote issues komen snel aan het licht, maar het is voor de klant zaak om het systeem af en toe zelf in de gaten te houden.

Waardevermeerdering van je woning

Een systeem van SolarEdge in combinatie met zonnepanelen zorgen naast het verlagen van de energierekening ook voor een waardevermeerdering van je eigen woning. De WOZ-waarde van je woning neemt toe. Een systeem van SolarEdge staat bekend om haar kwaliteit, dus hier wordt ook zeker naar gekeken!

Hoe werken zonnepanelen?

  • Zonnepanelen produceren stroom
  • Omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom
  • Zonnestroom wordt gebruikt
  • Elektriciteitsmeter
  • Zonnestroom die over is gaat het elektriciteitsnet in

Laat je gegevens achter
voor een gratis adviesgesprek