Disclaimer

Deze site is ontwikkeld en wordt beheerd Vrijzon een bedrijf dat zich richt op het leveren van producten die gericht zijn op duurzame energie zoals; zonne-energiesystemen, laadpalen, airco’s en mogelijkheden voor energie-opslag.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.  Vrijzon is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site. Er kunnen aan de inhoud van de site geen rechten worden ontleend. Vrijzon aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vrijzon is het niet toegestaan om informatie of beelden van deze site te kopieeren, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan geintereseerden. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.